Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Pensiunea Ruby'nN

Descriere:

Pensiunea Ruby'nN este situata in Vatra Dornei, accesul auto facandu-se pe soseaua de centura ce leaga Suceava de Piatra Neamt.

Pensiunea este amplasata pe o suprafata de aproximativ 1000mp si este compusa din 10 camere duble, cu paturi matrimoniale si mobilier din lemn masiv, cu baie proprie, tv , WI-FI si acoperire GSM .

Camerele au dimensiuni mari, aproximativ 20-25 mp si cu inaltimi de 2,5-3,5m, fiecare camera avand design si culori diferite.

Lemnul si piatra au fost folosite din belsug atat in constructie cat si in decoratiunile camerelor, dand pensiunii o nota de caldura, confort si un aer medieval.

La parter pe aproximativ 600 mp sunt amplasate: un club de distractii cu 3 mese de biliard profesionale, o masa de tenis de competitie, darts, bar si cafenea, pub irlandez cu capacitate de 50 locuri.

Pensiunea este prevazuta cu sistem de incalzire centralizata cu centrala proprie, apa calda permanent, bucatarie complet utilata, terasa si restaurant cu acces public, parcare cu 10 locuri.

Fiind cazati la Pensiunea RubynN sunteti la 10 minute de partia de sky. Aveti posibilitatea practicarii de sporturi extreme sau puteti pleca in excursii la manastirile bucovinene sau in drumetii montane la pasurile Prislop, Tihuta si Mestecanis.

 


Preturi:

Camera dubla cu pat matrimonial - 80 lei


Date de contact:

Daniel Ehor

Telefon: 0742081351

E-mail: pensiunearubynn@gmail.com

    
Data adaugarii: 19/10/2013 21:10:53
Postat de:

Daniel Ehor
Membru din: 19/10/2013
Vezi alte oferte postate de acest utilizator
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: