Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Pensiunea Voichita - Suceava

Pensiunea Voichiţa se prezintă ca locul ideal pentru relaxare, în week-end sau în vacanţe, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene păstrătoare de tradiţii.

Descriere:

Situată la circa 43 km de reşedinţa de judeţ, municipiul Suceava, pe traseul DN 17 Suceava - Gura Humorului - Frasin, Pensiunea Voichiţa este plasată într-un cadru mirific, fiind înconjurată de peisaje deosebite,  precum şi de obiective accesibile datorită diversităţii de trasee turistice.

Pensiunea Voichiţa se prezintă ca locul ideal pentru relaxare, în week-end sau în vacanţe, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene păstrătoare de tradiţii.

Aici te poţi odihni într-un pat confortabil, într-o cameră călduroasă în sezonul rece, iar vara poţi fugi de toropeala marilor aglomeraţii urbane.

La parterul clădirii se află: recepţie, bar de zi, restaurant cu o capacitate de 80 locuri; bucătărie echipată modern, precum şi un birou care poate fi pus la dipoziţia turiştilor interesaţi, dotat cu computer şi acces internet.

Capacitatea de cazare a pensiunii constă în: un apartament cu două camere, 2 camere triple şi 6 camere duble, fiecare având toaletă proprie cu duş şi apă caldă permanent.

Frumuseţea locului, eleganţa pensiunii noastre, calitatea serviciilor ori diversitatea posibilităţilor de petrecere a timpului liber ne plasează în topul preferinţelor şi al aspiraţiilor turiştilor ce "calcă", plini de profundă şi vie admiraţie, meleagurile bucovinene, pentru a petrece un sejur sau un concediu de neuitat, în mijlocul unei naturi neatinse parcă, cu oameni primitori, cu păduri în care mai sălăşluiesc încă ursul brun şi râsul, pe pamântul Bucovinei, "Ţara celor 1000 de mănăstiri".

Despre noi

Amplasată într-un cadru natural deosebit, Pensiunea Voichiţa oferă condiţii ideale pentru cei care doresc să petreacă un sejur de neuitat.

Pensiunea Voichiţa ofera în plus oaspeţilor excursii la mănăstirile: Voroneţ, Humor, Moldoviţa, Suceviţa, Putna, precum şi vizitarea altor obiective turistice din zonă.

Sloganul pensiunii e: "Ospeţie ca la o casă domnească!"

Numele celei de-a doua soţii a domnitorului Moldovei, Ştefan cel Mare şi Sfânt (1457-1504), a fost şi cel ales de către gazdele pensiunii: VOICHIŢA.

Structura pensiunii

Complexul turistic este alcătuit din două corpuri cu următoarea structură:

CORP A

Parter:

receptie,
bar de zi,
salon cu o capacitate de 20 locuri;
restaurant cu o capacitate de 40 locuri;
bucatarie si baie moderna, atat pentru bar cat si pentru salon;
un birou care poate fi pus la dipozitia turistilor interesati, dotat cu computer si acces internet;
in curte este amplasat un foisor si gratar in aer liber.

Etaj :
11 camere cu 2 paturi,
1 apartament,
bai complet echipate in camere, cu dusuri; tv cu cablu, salon de recreere.

CORP B

Hol de primire a oaspetilor,
11 camere, din care:
-o cameră cu 3 paturi
-două camere cu cate 2 paturi, fiecare cu baie proprie.

Total camere: 22 camere si 1 apartament, cu incalzire centrala proprie.

Salonul multifuncţional beneficiază de flexibilitate în configurare, putând fi folosit atât pentru servirea mesei, cât şi pentru petreceri private de diferite dimensiuni, team-buildings, instruiri, simpozioane, având în dotare instalaţie de sonorizare, flip-chart, video-proiector, computer cu acces internet.

Servicii de cazare si masa oferite

 • Numar locuri de cazare in camere - minim 23 locuri;
 • Camerele pensiunii beneficiază de băi proprii, iluminat central şi local, televizor color, cablu, apă caldă permanentă din centrala proprie.
 • La cerere, asigurăm servicii de păstrare valori, trezire, procurare a biletelor de tren / autobuz / avion, procurarea presei centrale şi locale, servicii de corespondenţă şi curierat.
 • Salon - capacitate 20 persoane si restaurant cu o capacitate de 40 persoane;
 • Bar si salon pentru recreere cu tv, telefon, tv cablu, internet, biblioteca;
 • Terasa deschisa in sezonul cald;
  foisor cu gratar in aer liber;
  terasa acoperita, pentru petreceri;
 • Teren de joaca pentru copii,
  locuri pentru parcare;
 • Excursii organizate, transport cu masina proprie si mijloace de transport hipo;
  iarna excursii cu sania trasa de cai;
  organizarea unor manifestari folclorice cu specific bucovinean.
 • Ca nota distinctiva, fata de dotarile altor structuri turistice, Pensiunea Voichita dispune de o bucatarie echipata ultramodern. 

 

Ca o dovadă a faptului că principala noastră preocupare o reprezintă creşterea permanentă a gradului de confort al turiştilor, începănd cu sezonul 2010, la Pensiunea Voichiţa am instalat un hot-spot wireless gratuit, cu acces din orice punct al pensiunii. Astfel, orice turist care posedă un dispozitiv corespunzător (laptop, netbook, tabletă, smartphone) poate realiza o conexiune cu o viteză mai mult decât decentă, fără niciun cost suplimentar.


Preturi:

Vă prezentăm în cele ce urmează tarifele standard de recepţie la Pensiunea Voichiţa pentru sezonul 2011:

Camera dubla matrimoniala

Pret Camera 90 lei / zi
Pret Single 80 lei / zi

Camera dubla twin

Pret Camera 90 lei / zi
Pret Single 80 lei / zi

Camera tripla

Pret Camera 100 lei / zi
Pret Single 80 lei / zi

Apartament 2 camere

Pret Camera 140 lei / zi
Pret Single 80 lei / zi

* Tarifele includ cazare si mic dejun


Tarifele de mai sus se aplică DOAR în perioadele care nu fac obiectul unor oferte speciale (Crăciun, Revelion, Paşte, 1 şi 8 Martie, 1 Mai, Mos Nicolae, etc.).

Oferta standard este anulată de oferta specială, pe toată durata de aplicare a acesteia, urmând ca la expirarea perioadei de ofertă specială să se revină la tarifele standard.

Pentru evitarea oricăror confuzii, vă rugăm vizitaţi pagina de oferte speciale, spre a fi informaţi cu privire la perioadele de desfăşurare ale acestora.

Vă mulţumim pentru înţelegere!


Date de contact:

ADRESA DE CORESPONDENŢĂ:

Strada Principală nr. 4
Frasin, judeţul Suceava
România, cod poştal 727245

TELEFOANE:

Romtelecom (tel/fax): 0230 235117
Orange: 0740 134 793

DETALII COMERCIALE:

S.C. GAMASIM S.R.L. Frasin, strada Principală nr. 4
Cod Unic de Identificare Fiscală: RO 12015242
Număr de înregistrare la Registrul Comerţului: J33/322/1999

PERSOANĂ DE CONTACT:

Maria Zlevoacă, manager pensiune

COORDONATE VIRTUALE:

Website: www.pensiuneavoichita.ro
E-mail: pensiunea_voichita_bucovina@yahoo.com

 

Daca ti-a placut sau te-a ajutat aceasta pensiune da-ne un like pe facebook!

 

Oferta de  mai sus este valabilă la data de 17.04.2013, data adaugării pe www.iarmarok.ro. Pentru mai multe detalii si preturi ulterioare datei de mai sus accesati www.pensiuneavoichita.ro

 

 

 

    
Data adaugarii: 01/07/2013 18:31:25
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: