Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

POIANA VERDE

Descriere:

Pensiunea Poiana Verde este situata la intrarea in statiunea Bran, in apropierea castelului. Accesul se realizeaza din drumul national 73 A Brasov – Pitesti.

Pensiunea este situata intr-un cadru natural retras, deosebit de pitoresc. Pensiunea Poiana Verde va ofera sansa unui sejur de neuitat intr-un cadru intim, unde veti sosi ca oaspeti si de unde veti pleca ca prieteni. Atmosfera pe care o veti intalni aici va crea starea de recreere, confort, liniste si relaxare pe care v-ati dorit-o dintotdeauna pentru o vacanta ideala sau pentru petrecerea unor momente de neuitat.

Veti putea avea un somn linistit, veti putea vedea razele soarelui care patrund dimineata dinspre Bucegi, veti admira Piatra Craiului scaldata in soarele amiezii, veti putea sa va bucurati de o gradina generoasa ce a fost odata o pajiste.

 

Aici veti gasi curatenia pe care o doriti si care vi se ofera destul de rar. Aici veti putea gandi privind de pe terase curtea si imprejurimile: ce mai pot obtine in plus de la natura, in afara peisajului, a aerului curat si a linistii dintre dealuri? Veti gasi sigur un raspuns care o sa va bucure.

Pensiunea  este clasificata 3 margarete de Ministerul Turismului, avand dotari specifice si spatii generoase.

Pensiunea dispune de 8  camere, din care  4 camere double, 3 camere triple si doua apartamente de 4 persoane.

 

Camerele sunt situate pe 3 nivele: parter, etaj si mansarda. Fiecare etaj este personalizat, asa fel incat sa nu existe 2 camere identice.  7 camere au balcon, toate camerele sunt dotate cu baie proprie.

Apartamentele sunt de asemenea personalizate, cu scara interioara pentru acces la locul de dormit.

 

Parterul compune spatii pentru 1 camera double, sala de mese / bucatarie incorporate, grupuri sanitare

Etajul permite accesul in cladire, care este acompaniat de o camera de receptie, 3 camere double si o camera single.

La mansarda, volume generoase se compun pentru a forma 2 camere double, 2 apartamente supraetajate cu scara interioara, situate pe 2 holuri.

  

O sala de luat masa cu capacitate de pana la  36 persoane, complet utilata cu aragaz, cuptor, microunde, friteuza, storcator, cafetiera, toaster, etc.  Sala dispune de un minibar pentru 3 persoane

Capacitatea salii de mese este pentru maxim 36 persoane

Posibilitate de organizare sesiuni de training, la cerere,  pentru grupul care se poate gazdui in pensiune. Incalzirea este cu calorifere si centrala termica pe combustibil solid.

 

Mobilierul din camere este  si el personalizat, respectiv din lemn masiv de brad lacuit, pentru camerele de la parter si etaj,si din pal de cires si pin noduros, pentru bucatarie si camerele de la mansarda  Fiecare camera dispune de televizor conectat la sistem de televiziune prin satelit.  Aveti la dispozitie un pachet de 22 programe pentru toate gusturile. Camerele au conexiune internet, disponibil de asemenea si la receptie. Fax si telefon mobil pentru confirmari comenzi si rezervari. Posibilitate de rezervare on line.

 

Puteti viziona in camera un film din colectia noastra, sau puteti asculta o muzica buna din audioteca noastra, noi va punem la dispozitie un DVD / MP3.

 

Curtea va sugereaza o atmosfera permanenta de picnic, si un gratar va invita sa faceti un barbecue


Preturi:

Incepand de la 45 lei/pers/noapte


Date de contact:

Valentin Gheorghiu 0742856825

    
Data adaugarii: 14/04/2013 19:34:35
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: