Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Conopida si fennel gratinate

conopida Romanescu

Ingrediente:

- 1/2 conopida Romanesco,

- 1/2 bulb fennel cu frunze,

- 100 de grame de mozzarella sau ce casaval aveti,

- 6 buc, arpagic,

- 1 lingura pesmet,

- 2 linguri de ulei de masline,

- sare si piper dupa gust.


Preparare:

Conopida Romanesco se desface buchetele, se spala foarte bine si se fierbe in apa cu putina sare, cat sa se inmoaie.

Se aseaza intr-un vas ceramic impreuna cu fenelul taiat felii subtiri si arpagicul intreg, dar curatat. Deasupra se pun bucati de mozzarella. 

Se presara cu pesmet (eu aveam un colt de paine tinut la uscat si l-am faramitat cu mana), sare si piper proaspat macinat dupa gust.

Se stropeste totul cu putin ulei de masline extravirgin si deasupra se presara feunzele de fennel.

Se da la cuptor la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 25 de minute. Se serveste imediat, cu iaurt sau samantana degresata.

NOTA MEA

Conopida Romanesco contine maimulta vitamina C, caroten si saruri minerale decat celelalte soiuri de conopida, dar mai putin amidon.

Renunta la mozzarela, pentru tofu si obtii o reteta de post, si mai poti adauga, boia de ardei, iute sau dulce, pentru mai multa culoare si un alt gust.

sursa http://marinagospodina.wordpress.com


    
Data adaugarii: 03/03/2013 14:07:20
Postat de:

alina alexe
Membru din: 14/12/2012
Vezi alte retete postate de acest utilizator
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: