Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.

Salata de sfecla cu hrean

cu sfecla rosie coapta

Ingrediente:

- 2 bucati sfecla,

- 3-4 bucati hrean,

- 500 ml apa,

- 250 ml otet,

- 2 linguri sare,

- piper si foi de dafin dupa gust.

- borcane curate.


Preparare:

Apa, oterul si condimentele se pun la fiert si dupa ce au dat in 2-3 clocote, lichidul se lasa sa se raceasca.

Sfecla se pune la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt (asa sa nu mai spalam vase) in cuoptorul preincalzit la 170 de grade timp de o ora.

Se incearca sfecla, daca patrunde usor furculita, atunci e gata.

Dupa coacere, sfecla se  scoate din cuptor si se lasa putin la racit.

Dupa racire, se curata coaja de pesfecla si se daprin razatoarea mare.

Hreanul se curata, se spala si se da prin razatoarea mica, cu grija ca o sa va usture bine ochii, mai rau decat atunci cand tocati ceapa.

Sfecla si hreanul se amesteca si se pun impreunain borcane, peste ingrediente se toarna lichidul rece.

Borcanele se fierb intr-o cratita timp de 30 de minute si se lasa sa se raceasca in acel vas.

Mie mi-au iesit doua borcane de 800 g de salata.

NOTA MEA

Eu una, sunt inebunita dupa sfecla rosie si cum anul acesta am avut o productie buna de sfecla,  am incercat si reteta cu hrean.

Se poate servi la carne si  peste, sau simplu ca salata.


    
Data adaugarii: 11/11/2013 18:09:48
Postat de:

alina alexe
Membru din: 14/12/2012
Vezi alte retete postate de acest utilizator
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: