Parteneri:
Prin intermediul unor interfete grafice intuitive, special concepute pentru a fi usor de utilizat, programul de gestiune si de vanzare POB Soft Retail este simplu de folosit oricare ar fi nivelul de instruire în domeniul comertului si IT.
Fiind format din 3 module: POB Server, POB Backofiice si POB Retail, suita POB Soft permite configurarea unor retele complexe.
EMAG

Sunca fiarta

cu usturoi si boia afumata

Ingrediente:

- 2 bucati de slanina cu sorici,

- 2 capatani de usturoi,

- 1 lingura piper,

- 2 linguri sare grunjoasa,

- 2-3 frunze de dafin,

- 2 l apa.

- 1 capatana de usturoi,

- 2-3 linguri de boia afumata.


Preparare:

La taierea porcului, dupa transare, alegeti 2 bucati (20 X 15 cm) de slanina, de preferat de pe burta pentru ca are si insertii de carne.

Intr-o oala incapatoare (4-5 l) se pun la fiert apa cu condimentele, sarea si usturoiul cu tot cu coaja.

Dupa ce lichidul a dat in fiert se adauga bucatile de sunca si se fierb cam o ora.

Dupa fierbere, lichidul se arunca si sunca se lasa la racit si scurs.

A doua zi se face mujdei dintr-o capatana de usturoi si se ung bucatile de sunca cu usturoiul pisat si se presara cu boiaua afumata. Se infasoara intr-o folie de aluminiu si se pastreaza la frigider sau congeletor (daca nu o mancati imediat).

NOTA MEA

Pentru a-mi usura munca, inainte de prepararea oricarei retete imi cantaresc si pregatesc toate ingredientele.

De cand am cumparat boiaua afumata abia asteptam o oportunitate sa o folosesc, si nici ca se putea o combinatie mai reusita.

Eu am in piata un nene care vinde condimente varsate si de fiecare data cand ajung in piata dau pe la dansul sa vad ce mai are nou, mai ales ca avem posibilitatea de a vedea si mirosi ceea ce luam.


    
Data adaugarii: 16/10/2013 19:31:56
Postat de:

alina alexe
Membru din: 14/12/2012
Vezi alte retete postate de acest utilizator
Numarul de comentarii: 0
CAUTARE:

Selecteaza o categorie:

Text:


Acum pe site:
Urmareste-ne pe:
Parteneri agro:
Targuri agro:
Parteneri turism: